Ingepakt: Pak Van Mijn Hart

pak_van_mijn_hart_58092608_st_1_s-high.jpg

De titelsequentie en visuals voor Pak van mijn Hart zijn de deur uit. De visuele effecten bestaan voornamelijk uit het vervangen van luchten en gezichten en andere kleine effecten. Voor het eind van de film hebben we echter wat groter uitgepakt, maar daarvoor zul je zelf moeten kijken. Vanaf donderdag 6 november draait hij in de bioscopen.

De eerste speelfilm van regisseur Kees van Nieuwkerk, geproduceerd door Eyeworks Filmvertelt het verhaal over de broers Tom en Niek die samen een kledingverhuurbedrijf en Sinterklaascentrale runnen. Wanneer Julia het bedrijf binnenstapt met een bijzondere klus verandert alles. De broers krijgen te maken met liefde, familiebanden en vertrouwen. 
 

pak_van_mijn_hart.jpgVFX, TitelsSarah de Weijer