Speelfilm: Het Leven Volgens Nino

Bobby in  Het Leven Volgens Nino

Bobby in Het Leven Volgens Nino

Na een paar pittige maanden in de post is hij klaar: de familiefilm Het Leven Volgens Nino. Voor deze productie van Family Affair Films hebben we een konijn laten praten, zingen en swingen in bijna tien minuten animatie en visuele effecten verspreid over 200 shots. Voor het model en ontwikkeling van de post-productie pipeline hebben we samengewerkt met Jan Snoekx, en een deel van de visual effecten zijn gemaakt door de gebroeders Palmaers.

Het Leven Volgens Nino is zaterdag 11 november de openingsfilm van Cinekid. In de film van Simone van Dusseldorp ontdekt de 8-jarige Nino dat hij met dieren kan praten. Samen met konijn Bobby probeert hij zijn leven op de rails te krijgen na het verlies van z'n moeder. 

Thaumar Rep zal op 30 oktober tijdens het Nederlands Film Festival een korte presentatie geven over animatie en visual effects in Nederland en welke specifieke problemen we hebben ten opzichte van Hollywood. 

Nino met Bobby

Nino met Bobby

Animatie, VFXHarold de Groot