Full Contact

Deze week in premiere op het Toronto International Film Festival: Full Contact van David Verbeek. Voor de film hebben we flink kunnen uitpakken met visuele effecten: geanimeerde insecten, set extensies en virtuele gebouwen en auto's die in virtuele explosies in de as worden gelegd. Een ijzersterk drama van ondermeer Lemming Film.


Trailer Full Contact


Close Up mug


Speed Freak Helm


Virtueel vliegtuigvleugel en motor op de voorgrond

Still van een set-extensie en twee keer een virtuele locatie met inslag. Voor de film hebben we bijna alle tot ons beschikbare tools ingezet voor specifieke effecten: Maya voor animaties, Houdini voor de explosies en simulaties, Modo voor 3D en eenvoudige animaties. Na renderen met Arnold is alles samengebracht in Nuke en After Effects

 

Affiche

 
VFX, Artwork, TitelsHarold de Groot